pühapäev, 21. veebruar 2010

Malcolm Lincoln

Käisin eile peol! Kujutate ette, mingi esimest korda mitme kuu jooksul põhimõtteliselt. Kodu lähedal esines Malcolm Lincoln ja siis mõningase kõrvalise surve tõttu sinna ka jõudsin. Olin muidugi kaine, nagu ikka:(. Miks :(, sest kaine peaga on purjus inimeste paaritumismänge üsna kurb vaadata, aga see selleks.
Nagu ikka igal "trendipeol" oli esimene DJ set koosnemas 80-ndate synthpopist ja sealsest nö. taas "trendikamast" valikust, mida kohtab igal kolmandal "trendipeol". Mitte, et see halb oleks, aga noh, kuidagi naljakas, et see aastaid niimoodi on. Seejärel oli puldis 3pead kamp, mis esialgu oli väga tore, sest kohe alguses löödi tugev kontrast maheda synthpopiga, ent ka nemad muutusid lõpuks tüütuks.
Kui mu nägu juba pilve hakkas tõmblema, siis ilmus Malcolm Lincoln ehk endine korterinaaber Madis ja mingi teine klemm. Madis oli Rambo kostüümis ja teine klemm ilmselt Karate Kid. Ühesõnaga oli see üsna lõbus. Eriti Madis, kes nautis oma esinemist täiega. Eriti toredad olid liigutused "lasen teid bassiga maha". Ilmselt mõtles ta samal ajal esireas olnud neidudega oraalseksi tegemisest, aga äkki ei mõelnud ka.
Bänd ise oli selline kergelt positiivne ja eriti tore oli eelviimane lugu, kuid ausalt öeldes pole mul õrna aimugi, et mis selle nimi võiks olla.
Enda päeva parimaks saavutuseks jäi baarist mahla tellimine, mida baarineiu (natuke lõbusas meeleolus) valas osaliselt baariletil olnud teleka peale. Telekas enam ei mänginud, aga ei plahvatanud ka.
Neile, kes eile purjus olid, üritan ka eelneva jutu teha arusaadavaks: "Piu Piu, shuhh, viuviu, pinnpimm, wooh!"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar