pühapäev, 21. veebruar 2010

Balti jaam

Kui ma uut korterit otsisin, siis arvasin, et Balti jaama ümbrus on ikka üks kohutavamaid valikuid tõesti. On ka tegelikult põhjust, sest kurikamõrv toimus siinsamas vahetus läheduses, kodu asub kahe alkoholipoe vahel ning muidugi turg tõmbab ka igasugu kõntsa ligi.
Täna töölt tulles (kirjutasin kaks väikest jupikest ja pärast kodus veel ühe) panin Baltas väga huvitavat asja tähele, kuidas üks pikemat kasvu 20+ noormees käis ühe vanema naise juurest teise juurde ja küsis raha. Seda olen ka varasemalt näinud ja üsna vastikust tekitav on see kõik, sest sellel jobul pole midagi ka selle vastu, et lapselapsega vanaprouasid pommida. Väga aktiivselt käib muidugi peale ja käib järel ka. Peale selle jälgivad kaugemalt kaks samasugust jorssi ja nii ei sega keegi vahele ka. Pärast oled kolme Balti vürstiga veel vastamisi.
Tegelikult on aga Balti jaama ümbrus muutunud üsna ohutuks, seda eriti ööpimeduses, sest vahepeal linnast koju tulles ei ole vist kordagi möödunud nii, et eravärvides politseiauto siin ringi ei tiirutaks. Aga päise päeva ajal ringi töllerdavate kolgedega peaks küll midagi ette võtma, näiteks Savisaar võiks nad saata Lasnamäe bussiliinidele reisisaatjaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar