kolmapäev, 17. märts 2010

Tänases lehes

Liftiga üles neljandale, sekretäridele tere ja värske Eesti Päevaleht sealtsamast näppu. Eks endalgi huvitav teada, mida me eile tegime. Mina näiteks käisin peavaluga mööda toimetust ringi ja mõtlesin, kuidas see lugu küll valmis kirjutada. Teistel seda probleemi ei olnud.

Näiteks uudistereporter Dannar Leitmaa istus nagu ikka, kõrvaklapid peas, mugavas asendis oma töölaua taga ja klõbistas midagi kirjutada. Küsisin siis, et mis teoksil. „Ah, ei midagi erilist,” vastas Dannar. Ei midagi erilist tähendab tema keeles, et valmimas on kaks lugu homsesse lehte. Üks selline lihtsam juhtum lasteaiast, kust „kärbiti” lapsed, ning teine veidi keerulisem lugu, kus üks kommunaalbojaar teisele sõbramehe poolest teene tegi. Probleemi poleks, kui teene, pehmelt öeldes, isegi mitte JOKK poleks… „Heal tsaaril on rumalad ministrid,” ohkas Dannar ja tõmbas klapid uuesti pähe.

„Müstika,” pomisesin. Kuidas ta küll suudab? Klappides mängib tal kindlasti järjest kolm plaati, mida vaja Laupäeva-lehte arvustada. Parajasti on käimas huvitavad mõttevahetused tema lemmikfoorumitest… Ei, kurat, see mees peab geenius olema! Andekusest ei piisa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar